52 weken e-mail marketing campagne voor Fitnessondernemers

Wil je als fitnessondernemer van je (koude leads) op je e-maillijst  betalende klanten maken? Gebruik dan deze 52 weken e-mailmarketingcampagne compleet met pakkende call to actions en aanpasbare links naar jouw landingspagina.

Inspireer met waardevolle content

Stimuleer interactie

Bespaar tijd en moeite

Voor wie is deze content bedoeld?

Deze 52 weken e-mail marketing campagne is geschreven voor Personal Trainers en coaches en andere fitnessondernemers die van hun 'koude leads' of oud klanten op hun e-mail lijst betalende klanten willen maken. Deze kant-en-klare e-mails bevatten inhoudelijke, stimulerende en prikkelende content die herkenning van pijnpunten bij potentiële klanten creëert en hen bewust maakt van de te ondernemen stappen naar een gezondere leefstijl. Laat deze e-mails jou helpen om jouw potentiële klanten te bereiken en te overtuigen met waardevolle content!

Hoe werkt het?

Wil je als fitnessondernemer een constante stroom van leads uit jouw huidige e-maillijst .Met dit stappenplan wordt het een eenvoudig proces:

Stap 1

Open je e-mailmarketing software. Kopieer uit de bibliotheek met kant-en-klare e-mails de week die je wilt versturen en plak deze in jouw e-mail marketing systeem.

Stap 2

Pas de e-mail aan: Pas de e-mail aan naar jouw eigen stijl en merkidentiteit. Voeg de juiste link toe aan de call to action. Voeg je evt. bedrijfsinformatie en persoonlijke touch toe om de e-mail helemaal persoonlijk te maken.

Stap 3

Deel met je e-maillijst: Plan en publiceer de aangepaste e-mails in de juiste week in jouw 'koude leads' e-mail lijst. Laat de e-mails hun werk doen en wacht op de ingeplande kennismakingsgesprekken.

Je e-mails automatisch plannen en verstuen doe je natuurlkijk met ons all in one marketing platform. Voor slechts €34,- per maand heb je al een e-mailmarketing en boekingtool voor jouw sales gesprekken.

Notion: De plek voor jouw kant-en-klare e-mail campagne

Wil je toegang krijgen tot onze uitgebreide bibliotheek met kant-en-klare e-mail marketing voor fitnessondernemers? Maak vandaag nog een gratis account aan op Notion en begin met het downloaden van onze waardevolle content!

Met een gratis Notion-account kun je levenslange toegang krijgen tot onze content en profiteren van de vele voordelen die het biedt. Pas de e-mails aan naar jouw eigen stijl en merkidentiteit, en deel het met je e-maillijst.

Wacht niet langer en maak gebruik van deze geweldige kans om van je 'koude leads's betalende klanten te maken.. Meld je vandaag nog aan en geef een boost aan je fitnessbedrijf!


Veelgestelde vragen

Wat kost het om toegang te krijgen tot deze content?
Kan ik de content onbeperkt gebruiken?
Wat moet ik doen om toegang te krijgen tot de content?
Hoe kan ik de kant-en-klare e-mails aanpassen aan mijn eigen stijl en merkidentiteit?
Wat is het voordeel van het gebruik van kant-en-klare e-mails voor fitnessondernemers?
Kan ik mijn marketing ook aan jullie uitbesteden?

Tijd besparen en zien wat de resultaten zijn van jouw content op je Facebook, Instagram, Linkedin, Google Business, Tik Tok, Pinterest en website?

 

Klik hier voor een 14 dagen gratis proefperiode

 Wees niet (meer) afhankelijk van marketingbureaus, maar ben SELF in CONTROL.

© SELFCONTROL 2022 - alle rechten voorbehouden.