Expert van je eigen fitnessmarketing

Verbeter jouw online marketing skills en groei met jouw bedrijf met behulp van onze experts uit de fitness- en online marketingbranche

Persoonlijke begeleiding

Afgestemd op persoonlijke situatie

Praktijkgericht

Herken jij jezelf hierin?

 • Je spendeert veel of te weinig tijd aan je social media posts, maar ziet geen toename in klantaanvragen.


 • Je besteedt honderden euro's per maand aan dure marketingbureau's maar je kunt niets met de leads.


 • Je bent veel tijd kwijt aan het nabellen, e-mailen van leads die je liever besteed aan nuttige zaken.


 • Je ziet door de bomen het bos niet meer door de vele online marketingopties en komt daardoor niet in actie.


Word dan ook een expert in:

 • het bereiken en 'scoren' van je ideale klant(en) voor jouw personal training bedrijf, sportschool of fysiotherapiepraktijk.


 • in behalen van echt online resultaten en je bedrijf duurzaam te laten groeien.


 • tijd besparen door je marketing- en sales processen te automatiseren.


 • in het toepassen van de juiste online marketingstrategie en tools voor jouw bedrijf.


Noël Brand

Co-owner en head coach Breda Strength & Conditioning

Het team van Selfcontrol heeft ons tijdens het mentorshipprogramma vakkundig, persoonlijk en professioneel geholpen te werken aan verbeterpunten. Zodat wij nu zelf meer resultaten boeken met onze content, website en socials. Dit alles deden zij vriendelijke manier met oog voor detail.

Esther Gootjes

Eigenaar IGOFIT Personal Training & Personal Training Studio

Door het mentorship weet ik veel beter wat wel en niet werkt om mijn doelgroep te bereiken. Ik werk nu veel gestructureerder en bespaar niet alleen veel tijd maar door mijn marketing en sales te automatiseren maar voel ik me veel zekerder omdat veel beter weet wat ik doe en dat het resultaat oplevert.

Henk Dolstra

Eigenaar Impact Fysiotherpie

Door de wekelijkse mentorship sessies had ik echt een stok achter de deur om nu echt zelf mijn online marketing op te pakken. Nu ik krijg ik meer klanten binnen die passen bij mijn fysiotherapiepraktijk en bespaar ik veel tijd. Ik heb nu veel meer structuur in mijn marketing doordat ik weet wat ik elke week en maand moet doen. 

Wat kan je van het mentorship verwachten?

In dit mentorship programma ga je o.a. aan de slag met de volgende onderdelen:

 • Doelen & Strategie | Als je aan marketing gaat doen, wil je dat je inspanningen bijdragen aan groei. Het maken een concrete marketingdoelstelling en een juiste strategie die past bij jouw bedrijf zijn een voorwaarde voor succes. Zonder beide kun je geen richting geven aan de acties die je moet ondernemen om je doel te halen.


 • Organisch klanten werven | In deze module ga je aan de slag met hoe je gestructureerd en aan de hand van je doelen en strategie op een natuurlijke manier potentiële klanten werft zonder dat je hiervoor betaalt. 


 • Betaald klanten werven | Naast organische nieuwe klanten werven kan betaald adverteren heel effectief zijn. In deze module ga je aan de slag met 'super simpel adverteren' en ga je leren waarom retargeten van je online verkeer belangrijk is.  


 • Je eigen campagne(s) ontwerpen | In deze module ga je aan de hand van de je online marketingstrategie je eigen campagne campagnes leren ontwerpen. Onze kant en klare campagnes incl. teksten, visuals, captions en e-mailmarketing gaan hierbij helpen.


 • Je eigen campagne(s) maken | Na het ontwerpen van je eigen campagne(s) ga je in deze module jouw ontwerp(en) omzetten in een echte digitale marketing campagne. Met behulp van de slimme tools ga je je marketing- en salesprocessen automatiseren zodat je veel tijd bespaart die in 'belangrijkere' zaken kunt stoppen. Nadat je je eigen campagne hebt gelanceerd gezet ben je een expert van je eigen fitnessmarketing!


Welke aanpak past bij jou?

De training 'Fitnessmarketing Expert' biedt voor elk wat wils. Of je nu behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding, een groepsomgeving of inspirerende 'live' training van experts, er is een programma dat bij jou past.

Mentorship Maketing Expert - Group

Met de Mentorship  Marketing Expert - Group krijg je 10 weken lang persoonlijke aandacht om jouw online marketing te verbeteren. Deze online groepstraining afgestemd op jouw business is efficiënt, flexibel, betaalbaar en biedt uitkomst voor degenen met een beperkt budget.

 

Mentorship Marketing Expert - Personal

Met Mentorship Marketing Expert - Personal krijg je 10 weken lang 1 op 1 gepersonaliseerde coaching om jouw online marketingskills te verbeteren en jouw bedrijf te laten groeien. Dit online programma is efficiënt, persoonlijk, praktijkgericht en biedt intensieve begeleiding en ondersteuning.

 

Mentorship Marketing Expert - Mastermind

De Mentorship Marketing Expert - Mastermind is een intensief 3-daags programma waarin je inspirerende 'live' training van experts krijgt samen andere met fitnessprofessionals. Met deze intensieve praktijkgerichte training til je jouw marketingskills naar een hoger niveau.

 

KRIJG ZELF WEER DE CONTROLE OVER JE
MARKETINGBUDGETTIJDBEDRIJF

Veelgestelde vragen

Moet ik al ervaring hebben met marketing om deel te nemen aan een van de trainingen?
Hoe vaak heb ik contact met de experts tijdens de trainingen?
Hoeveel tijd ben ik per week gemiddeld kwijt om de marketingactiviteiten uit te voeren?
Wie kunnen deelnemen aan de trainingen?
Hoe lang duren de trainingen?
Wat zijn de voordelen de Fitness Marketing Expert trainingen?
Kan ik mijn marketing ook aan jullie uitbesteden?

Wil jij ook expert worden van jouw eigen fitnessmarketing en leren hoe jij jouw ideale klant kan bereiken via een gestructureerd online marketingplan?

 Wees niet (meer) afhankelijk van marketingbureaus, maar ben SELF in CONTROL.

© SELFCONTROL 2022 - alle rechten voorbehouden.