Mentorship Fitnessmarketing Expert

In 10 weken een expert van je eigen fitnessmarketing

Verbeter jouw online marketing skills en groei met jouw bedrijf met behulp van onze experts uit de fitness- en online marketingbranche.

Ja, ik wil ook expert worden

Persoonlijke begeleiding

Afgestemd op persoonlijke situatie

Praktijkgericht

Wat kan je verwachten?

In dit programma ga je aan de slag met de volgende onderdelen:

 • 1. Doelen en strategie

  Als je aan marketing gaat doen, wil je dat je inspanningen bijdragen aan groei. Het maken een concrete marketingdoelstelling en een juiste strategie die past bij jouw bedrijf zijn een voorwaarde voor succes. Zonder beide kun je geen richting geven aan de acties die je moet ondernemen om je doel te halen.

 • 2. Organische leads werven

  In deze module ga je aan de slag met hoe je aan de hand van je doelen en strategie op een natuurlijke manier potentiële klanten genereert zonder dat je hiervoor betaalt. 

 • 3. Betaald leads werven

  Naast organische leadgeneratie kan betaald adverteren heel effectief zijn. In deze module ga je aan de slag met super simpel adverteren en ga je leren waarom retargeten van je online verkeer belangrijk is.  

 • 4. Ontwerp je eigen campagne funnel

  In deze module ga je aan de hand van je online marketingstrategie je eigen campagne funnels leren ontwerpen. Onze kant en klare campagne funnels kunnen jouw hierbij helpen.

 • 5. Bouw je eigen campagne funnel

  Na het ontwerpen van je eigen campagne funnel ga je in deze module jouw ontwerp omzetten in een echte digitale funnel met de tools van ons all-in-one marketing platform. En dan nadat je hem zelf live hebt gezet ben zelf expert van je eigen fitnessmarketing.

Ja, ik wil ook expert worden

Welke training past bij jou?

De training ‘Fitnessmarketing Expert’ biedt voor elk wat wils. Of je nu behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding, een groepsomgeving of inspirerende ‘live’ training van experts, er is een programma dat bij jou past.

Met de Mentorship  Marketing Expert – Group krijg je 10 weken lang persoonlijke aandacht om jouw online marketing te verbeteren. Deze online groepstraining afgestemd op jouw business is efficiënt, flexibel, betaalbaar en biedt uitkomst voor degenen met een beperkt budget.

 

Ja, ik wil ook expert worden

Met Mentorship Marketing Expert – Personal krijg je 10 weken lang 1 op 1 gepersonaliseerde coaching om jouw online marketingskills te verbeteren en jouw bedrijf te laten groeien. Dit online programma is efficiënt, persoonlijk, praktijkgericht en biedt intensieve begeleiding en ondersteuning.

 

Ja, ik wil ook expert worden

De Mentorship Marketing Expert – Incompany is een intensief 3-daags programma waarin je inspirerende ‘live’ training van experts krijgt samen andere met fitnessprofessionals. Met deze intensieve praktijkgerichte training til je jouw marketingskills naar een hoger niveau.

 

Ja, ik wil ook expert worden

Veelgestelde vragen

Moet ik al ervaring hebben met marketing om deel te nemen aan een van de trainingen?

Nee, je hebt geen ervaring nodig met fitnessmarketing om deel te nemen aan de trainingen. Deze zijn ontworpen om je te begeleiden en je alle benodigde vaardigheden en kennis bij te brengen om een expert te worden in fitnessmarketing.

Hoe vaak heb ik contact met de experts tijdens de trainingen?

Bij de 10 weken online trainingen heb je wekelijks contact met een van de experts (mentoren). Iedere SELFCONTROL expert met ieder hun eigen expertise op gebied van fitness- en online marketing, komt in dit programma voorbij.

Hoeveel tijd ben ik per week gemiddeld kwijt om de marketingactiviteiten uit te voeren?

Je bent gemiddeld 2/3 uur per week bezig om online marketingactiviteiten uit te voeren  Naast de wekelijkse sessie met een van de experts krijg je “huiswerk” om de opgedane kennis om te zetten naar jouw fitnessbedrijf.

Wie kunnen deelnemen aan de trainingen?

Iedereen die geïnteresseerd is in het starten of laten groeien van een fitnessbedrijf kan deelnemen aan de trainingen. Of je nu (startend) Personal Trainer of eigenaar van een eigen studio / sportschool bent.

Hoe lang duren de trainingen?

De online trainingen duren 10 weken, afhankelijk van je doelen en de snelheid waarmee je vooruitgang boekt. De ‘live’ training op locatie duurt 3 dagen in periode van 6 weken.Tijdens het programma’s heb je wekelijks contact met een van de experts om je voortgang te bespreken en eventuele vragen te stellen.

Wat zijn de voordelen de Fitness Marketing Expert trainingen?

De verschillende trainingen kunnen jou helpen om je fitnessbedrijf te laten groeien door middel van effectieve  online marketingstrategieën en onze persoonlijke begeleiding. Je leert van  ervaren experts en krijgt inzicht in de belangrijkste aspecten van marketing voor jouw fitnessbedrijf. Dit kan helpen om je bedrijf succesvoller te maken en je doelen te bereiken.

Kan ik mijn marketing ook aan jullie uitbesteden?

Ja, wij maken ook fitnessmarketing campagnes op maat. Denk hierbij aan lanceren van een nieuw programma, opening van een nieuwe locatie of een complete contentkalender voor jouw social media kanalen.

Wil jij ook expert worden van jouw eigen fitnessmarketing en leren hoe jij jouw ideale klant kan bereiken via een gestructureerd online marketingplan?

Ja, ik wil ook expert worden

Het alles-in-één marketingplatform voor fitnessprofessionals vanaf 269 euro per maand. Wees niet (meer) afhankelijk van marketingbureaus, maar ben SELF in CONTROL.

© SELFCONTROL 2022 – alle rechten voorbehouden.