FITNESSMARKETING FUNNEL CHALLENGE

VOOR HET BINNENHALEN VAN EEN CONSTANTE STROOM AAN KLANTEN EN OMZET.

Ben jij vol goede moed gestart met het opzetten van jouw eigen fitnessbedrijf? Was je er zeker van dat het je zou lukken en kon je niet wachten om daadwerkelijk te beginnen?

 

Maar heb je moeite met het vinden van de juiste klanten?

 

Of ben jij een gedreven fitnessondernemer die zijn bedrijf naar een hoger niveau wil tillen? Ben jij het zat om lukraak te adverteren en te veel te betalen voor leads?

Bij ons krijg je de kans om gericht en effectief te adverteren, zonder afhankelijk te zijn van dure leadbureaus. Wij begrijpen jouw behoefte om je bedrijf op te schalen en bieden jou de oplossing die je zoekt.

 

Maar heb je moeite met het vinden van klanten die passen bij jouw bedrijf?

 

  • Elke maand weet je niet hoeveel leads er binnenkomt. Het is altijd weer een verrassing. Je verlangt naar een betrouwbaar systeem waarmee je jouw nieuwe aanmeldingen kunt plannen in plaats van het aan het toeval over te laten.

 

  • Je loopt vast bij het uitvoeren van jouw marketing. Het voelt alsof je constant in het duister tast. Je merkt ook dat je langzaamaan het plezier begint te verliezen. Je ervaart steeds vaker tegenslagen.

 

  • Je bent voortdurend op zoek naar potentiële klanten. Je steekt er veel energie in, maar het lijkt alsof die potentiële klanten telkens bij de concurrent terechtkomen in plaats van bij jou.

 

  • Je bent niet of te weinig in contact met potentiële klanten, maar het lukt je niet om ze om te zetten in betalende klanten. Misschien heb je bijvoorbeeld wel een aantal volgers op sociale media, maar kopen ze niets bij je.
  • Door het implementeren van een marketing funnel kregen onze klanten organische van 0 naar 5-8 aanvragen per week door het automatiseren van hun marketing funnel.

Stel je voor dat het ook zo kan?

✅ Je trekt moeiteloos potentiële klanten aan zonder bergen energie te kosten. Het gaat bijna vanzelf.

✅ Dankzij een geautomatiseerd systeem zet je potentiële klanten gemakkelijk om in betalende klanten. Je hebt niet alleen kijkers, maar ook kopers. En dit alles zonder tijd te verspillen.

✅ Kortom: een online marketingstrategie die je geen massa's tijd, energie en frustratie meer kost.

In deze challenge leer je hoe het anders kan, zodat je een constante stroom aan potentiële en betalende klanten genereert. Je ontvangt precies wat je nodig hebt om een constante klantenstroom te realiseren.

WAT IS EEN MARKETING FUNNEL?

Door een systeem in te richten zorg jij voor een consistente stroom aan klanten en omzet. Misschien heb je er wel eens van gehoord: Een marketing funnel. (Ook wel eens sales funnel genoemd.)⁠ Nu klinkt een marketing funnel super ingewikkeld: Is het niet. ⁠

Door het inzetten van een marketing funnel zorg je er voor dat je consistent potentiële klanten aantrekt, en weet om te zetten naar betalende klanten. Dit doe je door ze door de verschillende fasen van de marketing funnel heel te leiden. ⁠

In de eerste fase zorg je dat je de potentiële klant aantrekt (vaak via een gratis weggever), vervolgens leidt je diegene door de fasen van de funnel heen door middel van een sterke e-mail- en communicatiestrategie, zodat diegene uiteindelijk een gesprek bij je aanvraagt of misschien meteen wel een aankoop bij je doet.⁠

Dit systeem kun je volledig automatiseren, zodat je hier zelf geen werk van hebt, maar er wel constant klanten worden gegenereerd

Een effectieve marketing funnel is van essentieel belang voor fitnessondernemers. Zonder een goed geoptimaliseerde marketing funnel zul je veel meer inspanningen moeten leveren voor veel minder resultaat.

Een marketing funnel zorgt ervoor dat je niet telkens opnieuw hoeft te zoeken naar potentiële klanten, maar in plaats daarvan kunt vertrouwen op een gestructureerd systeem. Dit zorgt voor een constante stroom van klanten en omzet. Neem de juiste stappen om jouw marketing funnel effectief in te zetten, zodat je jouw ideale klanten aantrekt en ze converteert naar betalende klanten.

Noël Brand

Co-owner en head coach Breda Strength & Conditioning
Het team van Selfcontrol heeft ons vakkundig, persoonlijk en professioneel geholpen te werken aan verbeterpunten. Zodat wij nu zelf meer resultaten boeken met onze content, website en socials. Dit alles deden zij vriendelijke manier met oog voor detail.

Hier staan twee opties voor je:

 

❌ Je kunt ervoor kiezen om dit nu niet te doen en alles zelf uit te blijven zoeken. Dan zal er niets veranderen en zal er geen groei plaatsvinden. Je omzet zal niet stijgen omdat je doet wat je altijd hebt gedaan, en je zult krijgen wat je altijd hebt gekregen.

 

✅ Of je kunt serieus aan de slag gaan, de cirkel doorbreken en werken aan groei. Kies voor verandering en neem actief stappen om meer klanten en omzet te genereren.

HOE ZIET DE ITNESS MARKETING FUNNEL CHALLENGE ERUIT?

De Fitness Marketing Funnel Challenge bestaat 5 online bijeenkomsten. In deze online sessie wordt op een duidelijke manier uitgelegd hoe jij de juiste stappen kunt zetten voor het opzetten van je marketing funnel. Dit gebeurt door middel van een afwisseling tussen presentatie en uitleg van de software, voor een goede balans tussen de nodige theorie en de praktijk. Daarnaast krijg je tijdens training 2 kant en klare template funnels waarmee jij echt helemaal zelf aan de slag kunt gaan met jouw marketing funnel.

 

De Marketing Funnel Challenge vindt  5 dagen achter elkaar online plaats. Je ontvangt:

✓ 5 online sessies met andere fitnessondernemers

✓ Een uitgebreide online training waarin je álles leert wat te maken heeft met marketing funnels

✓ Een eigen online werkboek in Notion met naslagwerk.

✓ 2 kant en klare marketing funnel templates Landingspagina, E-mailmarketing en bookingtool.

✓ Opdrachten waarmee we aan de slag gaan met de praktijk

✓ 14 dagen toegang tot ons online social media platform FRIENZI

✓ 7 dagen gratis toegang tot een neuromarketing content generator

Maar ook:

✓ EXTRA: Een uitgebreid stappenplan voor het formuleren van jouw doelgroep
✓ EXTRA: Een printable worksheet, die jou helpt met het inrichten van jouw marketing funnel

NA HET VOLGEN VAN DE MARKETING FUNNEL CHALLENGE WEET JIJ

 Hoe je jouw ideale klant aantrekt.

✅  Hoe je een constante stroom aan leads, oftewel potentiële klanten, genereert.

✅  Hoe je potentiële klanten omzet in betalende klanten.

✅  Hoe je een constante stroom aan omzet genereert door middel van een betrouwbaar systeem.

… door middel van een geautomatiseerd systeem zodat het jou geen tijd kost.

WANT WIJ VERTELLEN JE

✅  Waarom veel ondernemers geen succes behalen met hun marketingstrategie.
✅  Wat 80% van de fitnessondernemers doet waardoor potentiële kopers worden afgeschrikt.
✅ Hoe je snel je naamsbekendheid vergroot.
✅ Effectieve manieren om in contact te komen met potentiële klanten.
✅ De twee veelvoorkomende fouten die ondernemers maken bij het genereren van leads.
✅ Tips voor het opvolgen van leads, zodat ze daadwerkelijk overgaan tot een gesprek bij jou in je bedrijf.
✅ Strategieën voor het presenteren van je aanbod, zodat je effectief verkoopt zonder opdringerig te zijn.

DE MARKETING FUNNEL CHALLENGE IN HET KORT

In deze challenge leren we je hoe je jouw ideale potentiële klant aantrekt en deze vervolgens, door middel van verschillende kanalen en strategieën, converteert naar een betalende klant. We behandelen onderwerpen zoals het in kaart brengen van je ideale klant, het gebruik van social media kanalen en het bieden van waardevolle gratis weggevers. Daarnaast ontdek je strategieën om een koude lead om te zetten in een betalende klant.

 

De totale waarde van deze training is minimaal €1.499,-. Maar...

 

De investering voor de Fitnessmarketing Funnel Challenge online is nu slechts €189,- exclusief btw. De Fitnessmarketing Challenge op locatie kost €499,- incl. lunch. (max 6 deelnemers) ex. btw. Na aanschaf kun je jouw startmoment inplannen. We starten iedere maand een nieuwe challenge.

OVER SELFCONTROL
Hoi, wij zijn Igor en Wassili, jouw online fitnessmarketing- en businesscoaches. Wij staan klaar om fitnessondernemers te helpen met het opzetten van een krachtige online marketing- en salesstrategie, waarmee ze een constante stroom aan klanten en omzet kunnen genereren en tegelijkertijd leren hoe ze hun eigen marketing kunnen doen.

Igor is sinds 2005 actief in de fitnessbranche. Hij heeft meerdere personal training studio's opgezet en weet dus welke marketingtools belangrijk zijn. Mede door de slechte ervaring met de wel bekende one size fit all markting campagnes van de welbekende marketing cowboys, is hij gaan verdiepen in online marketing voor zijn eigen studio’s.

 

Wassili is een serial entrepreneur. Als digital marketeer laat hij al tien jaar wereldwijd bedrijven en start-ups groeien met geautomatiseerde marketingfunnels.

 

Met behulp van onze eigen ontwikkelde funnelmethode helpen wij nu andere fitnessondernemers om zelf experts te worden in hun eigen fitnessmarketing.

 

Een effectieve marketingstrategie kan echt het verschil maken. Ongeacht hoe goed je bent in jouw vak, mensen zullen pas bij jou terechtkomen als ze van jou af weten en je leren kennen. Daarom is marketing essentieel. En wij staan klaar om jou daarbij te ondersteunen..

ZO WERKT HET

STAP 1.

Meld je aan kies welke aan challenge jij wilt deelnemen. Schaf hierna  de challenge aan.

STAP 2.

Plan jouw start in onze online kalender. Iedere maand starten we een nieuwe challenge.

STAP 3.

Nadat je je hebt ingepland ontvang je een link naar onze online werkomgeving in Notion. Maak hier een acount aan en download het werkboek alvast naar jouw eigen account.

Veelgestelde vragen

Toch nog twijfels? Check hieronder de veelgestelde vragen.

Wanneer start de challenge?

De online fitnessmarketing funnel challenge start iedere maand op de 1e maandag van de maand.

De fitnessmarketing challenge op onze locatie start iedere 2 maanden op onze locatie in Emmeloord.

Hoe werkt de betaling?

Je kunt betalen via iDeal, iDeal is de meestgebruikte betaalmethode in Nederland. Betaling gebeurt volledig veilig door beveiliging middels een SSL certificaat en betaling via iDeal, en je ontvangt na betaling een factuur in je mail voor jouw administratie.

Voor wie is deze challenge?

Deze challenge is geschikt voor fitnessondernemers die zelfstandig online funnels willen leren maken en plaatsen van social media tot aan het maken van een landingspagina, e-mail marketing en automatische salesafspraken aan de hand van neuromarketing tools.

Waar vind de challenge plaats?

De challenge online vind plaats 5 dagen achter elkaar (ma-vr) van 13.00 - 14.30 uur.

De challenge op locatie vind plaats op onze trainingslocatie in emmeloord van 09.30- 14.30 uur.

selfcontrol fitnessmarketing en geautomatiseerde marketing voor personal trainers

Dé marketingoplossing voor fitnessprofessionals, trainers en studio's.

Contactgegevens

Randweg 25b,
8304 AS Emmeloord

KvK: 73242969
info@selfcontrol.nl

© SELFCONTROL 2023 - alle rechten voorbehouden.