SEA

Met SEA bereik je de juiste doelgroep op het juiste moment. Als iemand via de Google zoekmachine naar jouw producten zoekt, komt jouw website door optimale SEA als 1e optie bovenaan te staan.

Waarom een SEA pakket?

SEA staat ook wel voor Search Engine Advertising. Anders dan SEO, richt SEA zich op de betaalde posities in de Google zoekmachine. SEA ofwel Google Ads werkt met een veilingsysteem. Hierbij biedt je geld om te worden vertoond op een specifiek zoekwoord. Des te meer je betaalt, des te groter de kans dat je hoog in de Google zoekresultaten terecht komt. SEA inzetten is zeer effectief. Zo richt je je hierbij op mensen die actief op zoek zijn naar een oplossing die jouw product of dienst kan bieden bij hun probleem. Nog steeds klikken veel mensen op advertenties. Reden genoeg om aan de slag te gaan met Google Ads. Heb je zelf geen tijd om te adverteren of kom je er niet uit? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Jouw SEA uitbesteden aan Social Road zorgt ervoor dat je tijd over houdt. Specialisten gaan aan de slag met jouw campagne. Wij gaan op zoek naar de meest effectieve manier van adverteren voor jouw bedrijf of organisatie. Hierbij monitoren we jouw SEA continu. We zien meteen hoeveel mensen jouw advertentie bekijken en weten welke zoekwoorden goed scoren.

Weten waar jouw SEA kansen liggen? Laat een gratis SEA analyse uitvoeren!

Wil je meer leads en inschrijvingen?
Wil je meer leads/inschrijvingen of verkopen? Selfcontrol helpt jou nieuwe klanten bereiken via leads. Wanneer je bezig bent met leads, zoek je naar potentiële klanten en probeer je mensen enthousiast te maken voor je diensten of producten.

Een lead is ook wel een potentiële klant. Er zijn diverse technieken die gebruikt kunnen worden bij het genereren van nieuwe leads. Weet je niet hoe je het beste leads kunt verzamelen?
Selfcontrol helpt je hier graag mee!

SEO Pakket
Basis

€199,- per maand
excl. opstartkosten

Ons basis pakket biedt een essentiële aanpak voor online adverteren, waarbij wij zorgen voor een zoekwoorden onderzoek en het optimaliseren van jouw online campagnes. Wij besteden elke maand 3 uur aan het analyseren en verbeteren van de campagnes, zo halen we samen het beste resultaat.

 

Je bent verzekerd van:
→3 uur per maand analyseren & optimaliseren
→ Zoekwoorden onderzoek
Maandelijkse rapportage

 

SEO pakket
Premium

€399,- per maand
excl. opstartkosten

Ons premium pakket biedt een complete oplossing voor jouw online marketingbehoeften. Met 7 uur per maand besteden wij extra tijd aan het analyseren en optimaliseren van de SEA campagnes, zodat je het maximale resultaat uit je marketing haalt. Je ontvangt maandelijks een rapportage met de voortgang en resultaten, zodat je altijd op de hoogte bent van hoe de campagnes presteren.

Je bent verzekerd van:
→ 7 uur per maand analyseren & optimaliseren
→ Zoekwoorden onderzoek
→ Maandelijkse rapportage

SEO Pakket
Business

€599,- per maand
excl. opstartkosten

Ons business pakket biedt de ultieme online marketingoplossing. Met 10 uur per maand voor optimalisatie, een uitgebreid zoekwoorden onderzoek en maandelijks strategiegesprek, ben je verzekerd van de beste resultaten. Onze maandelijkse rapportage houdt je op de hoogte van de voortgang, zodat je altijd op de hoogte bent van de prestaties van de online campagnes.

 


Je bent verzekerd van:

→ 10 uur per maand analyseren & optimaliseren
→ Zoekwoorden onderzoek
→ Maandelijkse rapportage
→ Maandelijks strategiegesprek

Wanneer SELFCONTROL?

 Online succesvol willen worden

 Meer klanten uit online marketing willen halen

 Goed willen scoren in Google

 Een groot bereik willen creëren met je social media

 Campagnes willen realiseren die extra klanten opleveren

 Expert worden van je eigen fitnessmarketing

 Meer conversie uit social media

selfcontrol fitnessmarketing en geautomatiseerde marketing voor personal trainers

Dé marketingoplossing voor fitnessprofessionals, trainers en studio's.

Contactgegevens

Randweg 25b,
8304 AS Emmeloord

KvK: 73242969
info@selfcontrol.nl

© SELFCONTROL 2023 - alle rechten voorbehouden.